Huawei P9 laat zich zien in fotoshoot

De Huawei P9 zal op 6 april aangekondigd gaan worden in Londen. Het toestel is de laatste tijd al meerdere keren opgedoken en dat is vandaag niet anders. We zien nu de Huawei P9 van de verschillende kanten, inclusief de achterkant met de dual-camera.

Huawei P9 fotoshoot

De Huawei P9 laat zich weer zien, deze keer van alle kanten. De nieuwe smartphone van de Chinese fabrikant dook eerder al op en verscheen op erg duidelijke foto’s. Nu is een dummy uitgelekt zoals die in de winkels te zien zal zijn. Hierdoor is het toestel vrijwel identiek aan de definitieve Huawei P9.

We zien de behuizing die overeenkomt met de eerder uitgelekte beelden. Daarnaast toont de behuizing ook overeenkomsten met die van het huidige vlaggenschip; de Huawei P8. Er zal ook een vingerafdrukscanner geplaatst zijn aan de achterzijde en aan de onderzijde zien we de USB Type-C poort.

Huawei zal de P9 op 6 april aankondigen in Londen. Er wordt gesproken over een 5,2 inch display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Ook is er een Kirin 950 processor aanwezig met ondersteuning van 3GB RAM-geheugen. Naar verwachting vinden we aan de achterkant van de Huawei P9 een dual-camera van 12 megapixel en aan de voorzijde een 5 megapixel front-camera. De dual-camera zagen we eerder al bij onder andere de LG G5. Onder de motorkap ligt een 3900 mAh accu. Er zal op 6 april ook naar verwachting een Huawei P9 Lite en P9 Max aangekondigd worden.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel