Huawei Shot X: opvallende smartphone met uitklapbare camera in Nederland

De Huawei Shot X is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. Het toestel valt op door zijn opvallende vormgeving, hoewel een front-camera ontbreekt kan de camera aan de achterzijde naar voren geklapt worden. Dat heeft verschillende voordelen. Huawei heeft de Shot X van nog veel meer voordelen voorzien.

Huawei Shot X

Wanneer je met een hedendaagse telefoon selfies schiet, zien die er waarschijnlijk goed uit. Toch haalt de kwaliteit van de selfies het vaak niet met de kwaliteit die de camera aan de achterkant weet te realiseren. Huawei heeft daar met een nieuwe smartphone, de Huawei Shot X, iets op verzonnen. De 13 megapixel camera aan de achterzijde van de Huawei Shot X is naar voren te klappen zodat je dezelfde kwaliteit foto’s kan realiseren.

Huawei Shot X

Huawei heeft de Huawei Shot X verder voorzien van een 5,2 inch full-HD display, een metalen behuizing, een vingerafdrukscanner en 16GB intern geheugen. Dit interne geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. Daarnaast is het toestel voorzien van een krachtige quad-core processor en een flinke accu van 3100 mAh accu.

Dat een uitgebreide smartphone niet gelijk relatief duur hoeven te zijn, bewijst de Huawei Shot X. De adviesprijs van de Huawei Shot X ligt op 349 euro, maar is al voor een aantal tientjes minder te vinden. Via onderstaande button vind je alle informatie over de Huawei Shot X, inclusief de laagste prijzen, abonnementen en uitgebreide specificaties.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel