Huawei voorziet Huawei Watch nog deze maand van Android Wear 2.0

De Huawei Watch zal nog deze maand de update krijgen naar Android Wear 2.0. Het was wel duidelijk dat de fabrikant haar eerste smartwatch zou voorzien van Android Wear 2.0, maar een datum waarop we die konden verwachten was tot op heden niet bekend. Gelukkig krijgen we nu meer duidelijkheid van Huawei Duitsland.

Deze maand Android Wear 2.0 voor Huawei Watch

Huawei bracht in 2015 haar eerste Android Wear smartwatch uit; de Huawei Watch. Huawei Duitsland heeft nu meer informatie gegeven over wanneer Android Wear 2.0 verwacht kan worden voor de wearable. Eind maart wordt de update verspreid, zo meldt de Chinese fabrikant.

Huawei Watch Android Wear 2.0

Android Wear 2.0 werd vorig jaar tijdens Google I/O aangekondigd. In februari kregen we alle details te horen. Zo zal de nieuwe versie van het besturingssysteem beschikken over een eigen variant van de Play Store, kan je gebruik maken van gepersonaliseerde wijzerplaten en is er Material Design in de interface te vinden. Alles over de mogelijkheden van de tweede versie van Wear vind je in het artikel met Android Wear 2.0 nieuwe functies.

Lees ook

Reageer op dit artikel