Huawei presenteert nieuwe Huawei Watch GT Active en Elegant

De Huawei Watch GT smartwatch-serie is uitgebreid met nog eens twee modellen. De fabrikant heeft de Watch GT Elegant en Active gepresenteerd.

Huawei Watch GT Active en Elegant

Dinsdag was de dag van de introductie van de Huawei P30 Series. Daarnaast heeft de fabrikant nu ook nog twee modellen van de Huawei Watch GT-lijn uitgebreid. Deze twee smartwatches hebben de naam Huawei Watch GT Active en Watch GT Elegant meegekregen. Allebei zijn ze voorzien van het eigen Lite OS.

De Watch GT Active heeft een roestvrijstalen kast van 46-mm. Er is een 1,33 inch AMOLED-beeldscherm met een resolutie van 454 x 454 pixels. Tevens is er een hartslagsensor en ondersteuning voor drie verschillende positioneringssystemen; GPS, GLONASS en Galileo. Het horloge is tot 5 meter waterdicht en heeft uiteraard een reeks fitness-functies. De prijs zou komen te liggen op 249 euro.

Huawei Watch GT Elegant Active

Watch GT Elegant

De Huawei Watch GT Elegant is een stijlvolle smartwatch met een 1,2 inch AMOLED-display (390 x 390 pixels) en een 42-mm kast. Ook deze biedt dezelfde locatie-ondersteuning, hartslagsensor en sportmogelijkheden. De prijs van dit horloge komt uit op 229 euro. Van beide horloges is nog niet bekend of (en zo ja, wanneer) ze naar Nederland komen.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel