Huawei Watch GT: mooi horloge uitgebracht in Nederland

Huawei heeft haar sportieve horloge; de Huawei Watch GT uitgebracht in Nederland. Eigenlijk zou het horloge in oktober al uitgebracht worden, maar dat werd iets later.

Huawei Watch GT in Nederland

In oktober kondigde Huawei de nieuwe Mate 20 en Mate 20 Pro aan, samen met de nieuwe Huawei Watch GT smartwatch. Deze smartwatch is het nieuwste horloge van de Chinese fabrikant, die voorzien is van een 1,39 inch AMOLED-beeldscherm. Deze levert een resolutie van 454 x 454 pixels. Daarbij is er een 420 mAh accu en deze kan het 30 dagen uithouden in de watch-mode. Bij normaal gebruik moet je volgens Huawei twee weken met de accu kunnen doen.

Huawei Watch GT

Huawei heeft ervoor gekozen de Watch GT niet van Android Wear/Wear OS te voorzien. Het draait op het eigen Huawei OS. Notificaties worden gewoon op de smartwatch getoond zodat je niks hoeft te missen. Er is een hartslagmeter, waterresistente behuizing en hij weegt slechts 46 gram.

Je kunt voor de Huawei Watch kiezen uit twee stijlen; Classic en Sport. Voor de klassieke Watch GT betaal je 229 euro, de Sport kost 199 euro. Het verschil zit hem in de band; leer of siliconen. Je kunt de Huawei Watch GT aanschaffen bij Coolblue en Bol.com.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel