Huishoudbeurs app 2018: volg alles via de eigen applicatie

Van 17 tot en met 25 februari wordt de Huishoudbeurs 2018 gehouden in de Amsterdam RAI. Vooral de vrouwelijke doelgroep weet zich op de beurs prima te vermaken. Met de Huishoudbeurs app ben je op de hoogte van alles.

Huishoudbeurs app

De Huishoudbeurs wordt sinds 1950 ieder jaar gehouden in Amsterdam RAI. Ook dit jaar is er weer de beurs, die plaatsvindt van zaterdag 17 februari tot en met zondag 25 februari 2018. De beurs wordt omschreven als het grootste vriendinnenfeest van Nederland. Ook dit jaar kun je de tijd weer doorbrengen bij de workshops, demonstraties en alles rondom mode, verzorging, culinair, gezondheid, wonen en vrije tijd.

Huishoudbeurs 2018

Met de Huishoudbeurs app ben je op de hoogte van alle dingen die er plaatsvinden. Denk aan een overzicht van het programma en de plattegrond zodat je precies ziet wat er in welke hal te doen is. Een event, workshop, optreden of andere gebeurtenis kun je toevoegen aan je favorieten door het een hartje te geven. Ook vind je uitgebreidere informatie zoals de openingstijden van de Huishoudbeurs, informatie over parkeren en vervoer en dergelijke.

Huishoudbeurs app

Door in te loggen in de app kun je nog meer uit de applicatie halen. Daarnaast zijn er kras & win acties waarmee je cadeau’s kunt winnen. De Huishoudbeurs app is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Huishoudbeurs
Huishoudbeurs
Ontwikkelaar: RAI Amsterdam
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel