IKEA Catalogus app bijgewerkt voor 2017

De Zweedse meubelketen IKEA heeft de mobiele IKEA Catalogus app voorzien van een update. Samen met de verspreiding van de nieuwe 2017 catalogus vind je deze nu ook in de app met alle nieuwe producten van de meubelwinkel.

IKEA Catalogus 2017

Deze week is IKEA begonnen met het verspreiden van de nieuwe catalogus. Er worden wereldwijd 211 miljoen exemplaren van de jaarlijkse brochure huis-aan-huis verspreid. In 48 landen wordt de catalogus uitgegeven en dit in 32 verschillende talen. Mocht je naast de papieren versie ook op je smartphone of tablet de IKEA Catalogus willen bekijken, dan is er de Android-app waar je terecht kunt.

IKEA Catalogus 2017 app

Wanneer je de app voor de eerste keer opstart duurt het een tijdje voordat de app alle gegevens met producten en dergelijke heeft geladen. Daarna kan je de catalogus voor 2017 downloaden zodat je hem ook offline kunt bekijken. Ook kan je andere brochures downloaden, zo is de catalogus van 2016 nog tijdelijk te downloaden en kan je de keukens, kasten en andere versies ophalen.

In de IKEA Catalogus 2017 app kan je alle producten bekijken die in de brochure en in de winkels te vinden zijn. Vanuit de IKEA Catalogus app kan je een product delen met je vrienden via bijvoorbeeld Facebook, Instagram, WhatsApp of een andere toepassing. Tevens kan je een product toevoegen aan favorieten, zodat je die later snel terug hebt gevonden.

IKEA Catalogus 2017 app

Augmented reality

Dankzij de 3D augmented reality integratie kan je een aantal IKEA producten virtueel in je huiskamer plaatsen. Hiervoor maakt de IKEA Catalogus app gebruik van de camera op je smartphone. Richt de telefoon op een ruimte in je huiskamer, kies een IKEA product en krijg een indruk van hoe het er in je huis komt uit te zien.

IKEA Catalogus 2017 app

Downloaden

De IKEA Catalogus app kan gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

IKEA Catalogus
IKEA Catalogus
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel