Inbox door Gmail maakt evenementen en nieuwsbrieven overzichtelijker

Inbox door Gmail heeft drie nieuwe functionaliteiten gekregen die het beheren van je mailbox nog makkelijker maken. Gestroomlijnde evenementen en overzichtelijk beheer van nieuwsbrieven zijn aan de Inbox app toegevoegd.

Inbox wordt overzichtelijker

De app Inbox heeft een drietal nieuwe functies gekregen. Zo verzamelt de app nu alle informatie bij een evenement, door op het evenement te tikken komt een handig overzicht tevoorschijn. In dit overzicht zijn alle relevante correspondentie opgenomen en kun je in een oogopslag zien wie een uitnodiging heeft geaccepteerd.

Inbox by Google evenementen

Lees je graag nieuwsbrieven dan zijn er interessante verbeteringen, want je hoeft niet langer de nieuwsbrief te openen om de belangrijkste inhoud te ontdekken. Inbox geeft een lijst met de drie belangrijkste headlines uit de nieuwsbrief.

Inbox van Google nieuwsbrieven

Stuur je vaak linkjes naar je mailbox dan kun je deze vanaf nu ook in Inbox beheren. In een lijst zijn alle links naar artikelen of webpagina’s gegroepeerd. Het is tevens mogelijk om links direct naar de Inbox-app te delen. De update voor Inbox van Gmail is vanaf nu beschikbaar via de Google Play Store.

Inbox by Gmail
Inbox by Gmail
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel