Infinit: ongelimiteerd bestanden delen met nieuwe app

Infinit timmert al een poos aan de weg als het gaat om bestandsoverdracht via een desktop computer. Maar vanaf vandaag kunnen ook smartphones en tablets gebruik maken van Infinit met de Infinit app. 

Infinit

Even snel een foto sturen via WhatsApp of een documentje via Telegram, dat kan allemaal prima. Maar wanneer je een foto of een hele galerij wilt delen dan zit je niet te wachten op kwaliteitsverlies. Infinit komt daarbij om de hoek kijken, het maakt namelijk niet uit hoe groot het bestand is dat je wilt delen. infinit-app

Het versturen van bestanden verloopt tussen twee apparaten. Wanneer je even geen netwerk hebt wordt de overdracht gepauzeerd zodat je niet de bestanden opnieuw hoeft te downloaden. De overdracht gaat met Infinit gewoon verder waar het was gebleven.

Ook aan de beveiliging van de overdracht heeft het bedrijf gedacht, ieder bestand wordt versleuteld verzonden middels end-to-end encryptie.features-encryption

Het delen van bestanden kan middels een link of direct tussen je eigen apparaten. Infinit is gratis en beschikbaar in de Google Play Store via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel