ING heeft algemene voorwaarden voor Mobiel Bankieren app vernieuwd

ING heeft de Mobiel Bankieren applicatie voorzien van nieuwe algemene voorwaarden. Hierin staan enkele dingen die van pas kunnen komen bij het gebruik van de applicatie.

Nieuwe voorwaarden Mobiel Bankieren

Klanten van ING hebben te maken met nieuwe algemene voorwaarden bij het gebruik van de ING Mobiel Bankieren app. De applicatie laat een pop-up zien aan gebruikers, waarin de nieuwe voorwaarden gelezen kunnen worden. De pop-up duikt in veel gevallen nu pas op, terwijl de nieuwe voorwaarden per 1 januari 2019 al zijn ingegaan. Echter zal het voor velen niet direct gevolgen hebben.

Er zijn met de nieuwe voorwaarden drie wijzigingen doorgevoerd;

  1. Heb je schade door misbruik van Mobiel Bankieren, terwijl jij veilig bankiert? Dan vergoeden we de schade volledig. Voorheen had je een eigen risico van €50.
  2. Gebruik je 12 maanden je Mobiel Bankieren App niet (bijvoorbeeld op een oude mobiel) dan mogen we die app-gegevens verwijderen en kun je niet meer inloggen op dat toestel. Dat was 24 maanden.
  3. Alle voorwaarden over ‘inloggen met stem’ en ‘stembesturing’ zijn geschrapt, want Inge (de stem) is uit de app vertrokken.
ING Bankieren
ING Bankieren
Ontwikkelaar: ING NV
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel