ING Mobiel Betalen in losse app stopt eind november

ING heeft bekend gemaakt te stoppen met de ING Mobiel Betalen app per 30 november. De bank is bezig met het overhevelen van de functionaliteiten in de reguliere bankieren app. Er zijn wel een aantal stappen vereist om weer te kunnen betalen met je smartphone.

ING Mobiel Betalen in Bankieren app

Voortaan heb je nog maar één applicatie nodig om mobiel via NFC te kunnen betalen bij de ING bank. In de Mobiel Bankieren app maak je heel eenvoudig een nieuwe mobiele betaalpas aan. Je stelt een persoonlijke pincode in en je kunt overal via de NFC chip op je smartphone betalen. De nieuwe functie is al aanwezig in de Mobiel Bankieren app van ING, in het menu vind je deze onder het menu item Overzicht.

ING mobiele pas aanmaken

Na 30 november 2018 moet iedereen zijn overgestapt naar de reguliere Bankieren app. Vanaf die datum werkt ING Mobiel Betalen niet meer. Het aanmaken van nieuwe betaalpassen in de Mobiel Betalen app is al uitgeschakeld. Zorg ervoor dat je ING Mobiel Bankieren app is bijgewerkt naar de meest recente versie. Alleen dan is de nieuwe functie zichtbaar in de app van de bank.

ING Bankieren
ING Bankieren
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel