Ingress 1.81 brengt langverwachte Android Wear-ondersteuning (+ APK)

De augmented reality-game Ingress is geüpdatet naar een nieuwe versie. Met de update naar Ingress 1.81 is de langverwachte Android Wear-ondersteuning toegevoegd aan de app. Het aantal mogelijkheden van Ingress wordt hiermee een stuk verder uitgebreid.

Ingress 1.81

Ingress 1.81 is uitgebracht. Vanaf nu kan je vanaf je smartwatch met Android Wear direct meespelen om portals te veroveren en diverse andere acties uit te voeren. Bijna een half jaar geleden werd de Android Wear-ondersteuning voor Ingress al aangekondigd. Vandaag is het dan zover en wordt de update vrijgegeven via de Play Store.

ingress-on-android-wear-2015-02-27-01

Bij het openen van Ingress op de smartwatch worden de portals in de buurt weergegeven die je direct vanaf je smartwatch kunt hacken. Dit levert ook nieuwe items op. Welke dat zijn, zie je gelijk op het scherm van je wearable. Je kan daarbij door de verschillende portals vegen en via het scherm zie je direct op hoeveel meter afstand het portal zicht bevindt.

De update voor Ingress zal spoedig vrijgegeven worden in de Play Store. Mocht je niet zolang willen of kunnen wachten, download dan hier de Ingress 1.81 APK.

Ingress Prime
Ingress Prime
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel