ISS Detector Pro tijdelijk afgeprijsd in Play Store

Met de app ISS Detector kan je precies zien waar het International Space Station zich momenteel bevindt. Daarnaast vind je ook andere nuttige informatie over en vanuit de ruimte. De pro-versie is tijdelijk flink afgeprijsd; ideaal voor als je geïnteresseerd bent in het heelal.

ISS Detector Pro

De app ISS Detector hebben we eerder al eens behandeld op DroidApp. Met deze toepassing kan je direct zien wanneer je naar buiten moet kijken om het International Space Station te zien. Aangezien het ISS is voorzien van tal van zonnepanelen die reflecteren kan je die op verschillende momenten duidelijk zien.

ISS Detector

Niet alleen het ISS kan je met ISS Detector volgen. Het is ook mogelijk om satellieten en andere ruimteobjecten via de applicatie te volgen. Met de Pro-versie kan je ook bijvoorbeeld Iridium satellieten bekijken, amateur radio satellieten en weer-satellieten volgen. Tevens kan je planeten en kometen lokaliseren.

ISS Detector Pro is tijdelijk afgeprijsd naar 1,49 euro, wat 40 procent voordeliger is. Er is ook een gratis versie van de app beschikbaar. Beide applicaties kan je downloaden uit de Play Store via onderstaande buttons.

ISS Detector Pro
ISS Detector Pro
Ontwikkelaar: RunaR
Prijs: € 3,29
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel