Weer-app WeatherPro flink afgeprijsd: downloaden voor €0,10

WeatherPro is een bekende speler op het gebied van weer-apps. Met WeatherPro krijg je direct te zien wat het zometeen, vandaag en later deze week voor weer gaat worden. Wordt het regen, of kunnen we eindelijk de zon verwachten? Tijdelijk is WeatherPro afgeprijsd naar slechts €0,10.

WeatherPro

MeteoGroup heeft de prijs van WeatherPro flink verlaagd. Waar normaal de app rond de drie euro kost, is deze tijdelijk voor 10 eurocent te vinden in de Google Play Store. Met WeatherPro krijg je de weersverwachting voor de komende dagen en kan je de voorspelling voor de dagen per drie uur raadplegen. Je ziet wat de weersverwachting is, de verwachting voor de neerslag en natuurlijk de temperatuur. Ben je in het bezit van een Netatmo weerstation? Dan kan je je weerstation koppelen aan de app van WeatherPro.

WeatherPro 4.3

Eerder brachten de ontwikkelaars ook al een gratis versie uit; WeatherPro Free, maar voor 10 eurocent profiteer van je van nog meer mogelijkheden en is de app vrij van advertenties. WeatherPro kan gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button.

Lees ook: De grote weer-app test 2015: de meest betrouwbare weer-app

WeatherPro: Weer, Radar & Widgets
WeatherPro: Weer, Radar & Widgets
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel