WeatherPro Free: populaire weer-app lanceert gratis versie

MeteoGroup, de ontwikkelaar van de populaire weer-app WeatherPro, heeft een gratis versie uitgebracht voor Android. WeatherPro Free is beschikbaar naast de betaalde versie en heeft genoeg interessante mogelijkheden.

WeatherPro Free

WeatherPro is geen onbekende speler op het gebied van weer-apps. De applicatie is onder veel smartphone-gebruikers populair om de weersverwachting te bekijken. Vandaag heeft MeteoGroup, de maker van de weer-app, WeatherPro Free uitgebracht. Dit is een gratis variant van WeatherPro.

WeatherPro Free

Je kan een ongelimiteerd aantal favoriete locaties toevoegen aan de app. In plaats van veertien dagen vooruit, kan je met de gratis app voor zeven dagen de weersvoorspelling bekijken. Van deze zeven dagen kan je voor de eerste drie dagen het weer gedetailleerd zien in periodes per drie uur. Ook kan je bij extreem weer op de hoogte gehouden middels een push-notificatie.

WeatherPro Free heeft net als de betaalde versie de mogelijkheid om je Netatmo weerstation te verbinden met de app. Zo heb je deze meetgegevens ook tot je beschikking in WeatherPro. In de app vind je ook de satellietbeelden, hoewel deze niet zo ver ingezoomd kunnen worden als bij de betaalde versie van de weer-app. Op deze beelden kan je bijvoorbeeld de regenradar vinden. Onderin beeld zijn reclame-banners te vinden, om zo de applicatie gratis aan te kunnen bieden.

Bezitters van een smartwatch met Android Wear kunnen gebruik maken van de twee verschillende WeatherPro Watchfaces. Ook zijn er meerdere widgets te gebruiken en kan je persoonlijke weerfoto’s maken met WeatherPro.

Op zoek naar de beste weer-app? Lees dan de uitgebreide weer-app test 2015.

WeatherPro Free – gratis weer
WeatherPro Free – gratis weer
Ontwikkelaar: MeteoGroup
Prijs: Gratis

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel