WeatherPro-ontwikkelaars komen met neerslag-app ‘RainToday’

MeteoGroup, bekend van de app WeatherPro, heeft een nieuwe app uitgebracht voor Android. Met de neerslag-app RainToday blijf je voortaan op de hoogte of er regen aan zit te komen. Daarnaast geeft de app je toegang tot nog meer functionaliteit.

RainToday

In de Play Store heeft de ontwikkelaar van apps als WeatherPro en AlertsPro een nieuwe applicatie uitgebracht. Het gaat om de app RainToday die je op de hoogte houdt van komende regen- of onweersbuien. Met RainToday krijg je tot 60 minuten van tevoren een notificatie als er regen aan zit te komen op je locatie. Daarnaast kan je ook instellen dat je voor andere ingestelde locaties een alert kan krijgen.

RainToday

In de app kan je de regenradar raadplegen. Hier zie je in een geanimeerde weergave precies waar het regent en wat de verwachting is van de regenbuien. Daarbij kan je inzoomen op een Google Maps-kaart tot straatniveau, zodat je een nauwkeurig beeld krijgt. Met grafieken krijg je eveneens meer inzicht in de neerslagverwachting. Je kan per plaats zien hoeveel regen er verwacht wordt en uit welke richting de regen komt.

RainToday

De app RainToday kan gratis gedownload worden uit de Play Store via onderstaande button. DroidApp-lezer Sigrid wist ons te melden dat de app helaas (nog) niet in België beschikbaar is.

Lees ook: De grote weer-app test 2015: de meest betrouwbare weer-app

RainToday – HD Radar
RainToday – HD Radar
Ontwikkelaar: MeteoGroup
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel