WeatherPro 4.3: verbeteringen en bijgewerkt voor Android 6.0

De populaire weer-app WeatherPro is geüpdatet naar versie 4.3. De update voor WeatherPro zorgt ervoor dat gebruikers met Android 6.0 Marshmallow optimaal gebruik kunnen maken van de weer-applicatie van de MeteoGroup. Ook voor tablet-gebruikers van WeatherPro verandert er iets in de applicatie.

WeatherPro 4.3

MeteoGroup, de ontwikkelaar van WeatherPro, heeft een update uitgebracht voor de Android-app. In WeatherPro 4.3 worden de nieuwe mogelijkheden in Android 6.0 Marshmallow gebruikt om een betere gebruikerservaring te kunnen bieden. Gebruikers met de nieuwste Android-versie kunnen nu bepalen welke permissies de app mag gebruiken en welke rechten de app krijgt.

WeatherPro 4.3

Het ontwerp van WeatherPro 4.3 is nu ook geschikt voor tablets. Eerder had WeatherPro een aparte versie voor tablets onder de naam WeatherPro HD, deze is nu uit de Play Store verwijderd en is vervangen door de huidige WeatherPro app. WeatherPro 4.3 kent ook een verbeterde bediening en een licht gewijzigde interface. Ook zijn er hogere resolutie satelliet- en radar beelden die voor iedereen beschikbaar zijn in de betaalde versie van WeatherPro. Wel kost het animeren van deze beelden nog steeds geld. In september lanceerde MeteoGroup een gratis versie van de weer-app onder de naam WeatherPro Free.

De update wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store.

Interessant: De grote weer-app test 2015: de meest betrouwbare weer-app

WeatherPro: Weer, Radar & Widgets
WeatherPro: Weer, Radar & Widgets
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel