Jumbo app 4.1: handige productlijstjes en persoonlijke inbox

Supermarktketen Jumbo heeft een update uitgebracht voor de Android-app van Jumbo. In de applicatie zijn diverse verbeteringen doorgevoerd. Je vindt in de app productlijstjes, een eigen inbox een ook is de weergave van aanbiedingen verbeterd. We zetten de wijzigingen voor je op een rij.

Jumbo app 4.1

In de Google Play Store heeft Jumbo supermarkt een nieuwe versie van de app uitgebracht. We zijn aangekomen bij versie 4.1 en hierin vinden we verschillende aanpassingen. Eén van de nieuwe functies is ‘Mijn Inbox’. Wanneer je ingelogd bent met je ‘Mijn Jumbo’ account krijg je berichten in je inbox.

Jumbo app 4.1

Productlijstjes

In de app vind je op het startscherm ook handige productlijstjes. Hierin vind je een verzameling van verschillende producten rondom een bepaald thema of onderwerp. Denk aan ‘op vakantie’, ‘Allerslimste koop’ en ‘in het seizoen’. De producten kan je natuurlijk direct toevoegen aan je boodschappenlijstje.

Jumbo app lijsten

Aanbiedingen en favorieten

Jumbo heeft in de Jumbo app 4.1 de weergave van de aanbiedingen verbeterd. Je krijgt de aanbiedingen voortaan in een overzichtelijke weergave. Mocht je via de app een bestelling plaatsen, dan kan je de gekochte producten gemakkelijk aan je favorieten toevoegen. Op deze manier kan je ze later snel weer bestellen.

Jumbo app aanbiedingen

Downloaden

De update voor de Jumbo app kan je downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Bekijk ook: 36 beste apps van Nederlandse bodem

Jumbo
Jumbo
Ontwikkelaar: Jumbo Supermarkten B.V.
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel