Jumbo werkt aan kortings-app: voordeel op je boodschappen

Supermarktketen Jumbo doet testen met een speciale kortings-app waarmee trouwe klanten voor extra korting kunnen sparen. Het spaarsysteem is in de afgelopen tijd al stilletjes getest.

Kortings-app voor Jumbo

Een aantal trouwe klanten van supermarkt Jumbo doen mee aan een pilot. Deze pilot omvat een kortings-app. Zoals de naam al doet vermoeden kunnen klanten met het ‘Hallo Jumbo Voordeelprogramma’ sparen voor korting op hun boodschappen. Daarnaast krijgen klanten persoonlijke aanbiedingen voorgeschoteld. Het spaarsysteem werkte met de Hallo Jumbo app, maar er is/was ook een fysieke Hallo Jumbo-pas.

Hallo Jumbo spaar-app

Iedere twee weken kregen de testers een aantal persoonlijke aanbiedingen. Hiermee kon extra snel gespaard worden voor korting. Dit werden ‘spaarversnellers’ genoemd. Voor iedere euro die besteedt wordt, krijg je een punt. Bij 1000 punten krijgt de klant vijf euro korting.

De test is inmiddels afgelopen en de app functioneert niet meer. Gebruikers die deelgenomen hebben aan de test, kunnen met de Hallo Jumbo-pas nog wel blijvend profiteren van het spaarsysteem. Jumbo wil het systeem landelijk uitrollen, maar heeft nog geen idee wanneer dit gaat gebeuren.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel