KPN introduceert ‘Smartlife Veilig’: beveiligingsoplossingen met app

KPN heeft een nieuwe dienst geïntroduceerd onder de naam KPN Smartlife Veilig. Het gaat om een beveiligingsoplossing voor thuis en biedt bescherming tegen inbraak en geeft waarschuwingen bij brand.

KPN Smartlife Veilig

De nieuwe dienst bestaat uit twee abonnementen met drie verschillende pakketten aan apparatuur. Met het instap abonnement ontvang je alerts op je smartphone of tablet via de KPN Smartlife app. Ook kun je bij de digitale meldkamer van partner Trigion 5 mensen aanmelden die eveneens een alert ontvangen. Het Standaard abonnement vult dit aan met een melding naar een bemande meldkamer.KPN Smartlife Veilig

De applicatie KPN Smartlife werkt met een tablet of smartphone en is beschikbaar voor Android. Voor het afnemen van de dienst is het niet nodig om een KPN internetabonnement te hebben, iedereen kan gebruik maken van de dienst. “KPN verbindt mensen al meer dan 130 jaar met elkaar. Met Connected Home applicaties zoals KPN SmartLife Veilig verbinden we mensen ook met het huis, waardoor zij op eenvoudige wijze controle kunnen uitoefenen, ook op afstand. We willen de gebruiker ontzorgen en een geïntegreerde oplossing voor thuis bieden”, dat zegt Frank van der Post, Chief Commercial Officer bij KPN.KPN Smartlife appOok werkt KPN samen met Philips om het huis met het internet te verbinden, zo kunnen Philips Hue lampen worden gekoppeld aan de applicatie van KPN.

KPN SmartLife
KPN SmartLife
Ontwikkelaar: KPN
Prijs: Gratis

Bron: KPN

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel