KvK Connect: app voor zzp’ers laat je je werk delen en in contact brengen

De Kamer van Koophandel heeft de KvK Connect app uitgebracht. Met deze applicatie kunnen zzp’ers zichzelf voorstellen, vergelijken en in contact komen met elkaar. Je vindt er veel informatie over de meest uiteenlopende onderwerpen die van pas komen in het werkleven.

KvK Connect app

Met de KvK Connect app van de Kamer van Koophandel kunnen zzp’ers in contact komen met andere zelfstandigen zonder personeel, of juist met opdrachtgevers. Via de KvK Connect app kun je jouw bedrijf presenteren aan anderen. Je kunt hierbij denken aan tekst, maar ook foto’s toevoegen en links opnemen naar je social media of je website. Eventueel kan je met je profiel anderen vinden om mee samen te werken.

ZZP’ers

Via de applicatie van de Kamer van Koophandel kun je ook de profielen van andere bedrijven bekijken. Via de chat-functie in de app kan je direct ook contact opnemen met de ander. Dit kan je doen om bijvoorbeeld ervaringen uit te wisselen, kennis te delen of juist om opdrachten binnen te halen.

KvK Connect app

Vergelijken

Een andere handige functie is de mogelijkheid om je bedrijf te vergelijken met anderen in je beroepsgroep. Je kunt het uurtarief van andere zzp’ers bekijken en zien wat de duur van een opdracht is, en hoeveel opdrachten je concurrent heeft.

KvK Connect app

Informatie

In de Connect app van de KvK vind je tal van informatie. Het bestaat uit praktische informatie en gerelateerd nieuws, maar ook uit uitnodigingen voor bijvoorbeeld events. Je kunt hierbij zelf aangeven van welke informatie uit welke branche je op de hoogte gehouden wilt worden. Tevens vind je er informatie over de wet- en regelgeving waar je mogelijk mee te maken kunt hebben.

Downloaden

De KvK Connect app is gratis te downloaden uit de Play Store via onderstaande button. De applicatie is alleen geschikt voor eenmanszaken zonder personeel, of bv’s met een directeur-enig aandeelhouder. Ook dien je ingeschreven te staan in het Handelsregister.

KVK Connect
KVK Connect
Ontwikkelaar: Kamer van Koophandel
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel