Wachtwoordbeheerder LastPass maakt premium functie gratis beschikbaar

De app LastPass waarin gebruikers gemakkelijk hun wachtwoorden kunnen opslaan en bekijken voert een handige wijziging door. Het is vanaf nu mogelijk om je wachtwoorden gratis tussen verschillende apparaten te synchroniseren.

LastPass maakt sync gratis

Het synchroniseren tussen verschillende apparaten, zoals een computer en Android smartphone was een betaalde premium functie. Door het opnemen van synchronisatie in de basis dienst wordt LastPass een stuk gebruiksvriendelijker voor gratis gebruikers. Wachtwoorden worden in realtime uitgewisseld tussen je gekoppelde apparaten.

lastpass

Wie gratis gebruik maakt van LastPass moet er wel rekening mee houden dat er advertenties te zien zijn in de wachtwoordmanager. Voor premium gebruikers verandert er niets, zij zien geen advertenties en hebben tevens 1GB aan beveiligde opslag voor notities. LastPass zegt te werken aan nieuwe functionaliteiten voor haar premium gebruikers. Een premium account bij de dienst kost 12 dollar per jaar.

LastPass kun je gratis downloaden via de Google Play Store en is beschikbaar voor alle gangbare platformen. Door het gebruiken van een wachtwoordbeheerder kun je sterkere wachtwoorden instellen en verminder je de kans op een eventuele hack.

LastPass Password Manager
LastPass Password Manager
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel