Leaker deelt beelden van nieuwe Samsung Galaxy Tab A8 (2021)

Er komt een nieuwe tablet aan van Samsung. De Koreaanse fabrikant presenteert binnenkort de Samsung Galaxy Tab A8 (2021). Nu komen we daarover meer te weten.

Galaxy Tab A8 (2021)

Samsung heeft in het verleden al een groot aantal tablets uitgebracht. Binnenkort kunnen we nog een nieuwe tablet verwachten van het bedrijf. OnLeaks deelt renders van de opvolger van de vorig jaar uitgebrachte Tab A7.

De Samsung Galaxy Tab A8 (2021) zal voorzien zijn van vrij aanwezige schermranden, waarbij er een 10,4 inch Full-HD+ scherm aanwezig is en het aluminium apparaat een dikte krijgt van 8,7 millimeter. Aan de achterkant krijgt het toestel een 8 megapixel camera. De Tab A8 (2021) krijgt verder een 3,5 millimeter aansluiting, en aan de zijkant zien een vingerafdrukscanner in de power-button.

Samsung Galaxy Tab A8 2021 render

De fabrikant is van plan om het apparaat te voorzien van vier speakers, waarbij ook weer gebruik gemaakt wordt van de technologie van Dolby Atmos. Andere informatie zoals de accuduur en de processor ontbreekt nog. Wanneer Samsung de nieuwe Galaxy aankondigt, is nog niet bekend.

Lees ook

Reageer op dit artikel