Lenovo Phab 2 Pro: eerste Google Tango-smartphone in december naar Nederland

Lenovo brengt nog dit jaar haar eerste augmented reality smartphone uit in Nederland. In juni kwam het bedrijf met de Lenovo Phab 2 Pro; de eerste smartphone met Google Tango. De telefoon is van tal van functies voorzien waarmee het helemaal klaar is voor de toekomst. De prijs is daarbij niet eens zo hoog als je zou verwachten.

Lenovo Phab 2 Pro naar Nederland

Jarenlang heeft Google gewerkt aan het project genaamd Tango. Hiermee wordt het mogelijk gemaakt om een scan te maken van een ruimte en vervolgens deze middels augmented reality te verkennen. Ook kan je bijvoorbeeld je eigen huis scannen en virtueel je eigen huis vast inrichten.

Lenovo Phab 2 Pro Google Tango

De Lenovo Phab 2 Pro die in juni werd aangekondigd beschikt over een dieptecamera en is de eerste telefoon met Google Tango. Nu is ook bekend geworden dat de smartphone in Nederland uitgebracht zal gaan worden. Begin december komt het toestel naar Nederland, zo meldt de fabrikant aan Tweakers.

Qua specificaties is de Phab 2 Pro prima uitgerust. Er is een 6,4 inch 2K-display, die zich aanpast aan lichtomstandigheden zoals reflectie of zonlicht. Daarbij is er een 16 megapixel camera, 8 megapixel front-camera, een vingerafdrukscanner, een 4050 mAh accu en een Snapdragon 652 octa-core processor. Tevens is de Lenovo Phab 2 Pro voorzien van 64GB opslagruimte en 4GB RAM-geheugen. De smartphone krijgt een adviesprijs van 499 euro.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel