Lenovo Phab2 Pro met augmented reality verschijnt in Nederland

De Lenovo Phab2 Pro is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland, zo ontdekte DroidApp. Deze moderne smartphone is voorzien van toffe functies die met augmented reality te maken hebben. De telefoon is namelijk voorzien van Google Tango.

Lenovo Phab2 Pro te koop in Nederland

Degenen die een opvallende, interessante smartphone willen kunnen vanaf nu terecht bij de Lenovo Phab2 Pro. Deze augmented reality smartphone is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland, zo ontdekte DroidApp. Het toestel zou aanvankelijk in december naar ons land komen, maar dat werd dus enkele maanden later.

Lenovo Phab2 Pro Nederland

Het toestel beschikt over Google Tango en hiermee heb je veel mogelijkheden tot je beschikking. Een bestaande omgeving kun je middels 3D verkennen en hiervoor wordt gebruik gemaakt van de verschillende camera’s. Zo is het mogelijk om je huis alvast in te richten met nieuwe meubels en virtueel door je eigen huis te lopen.

De Lenovo Phab2 Pro is uitgerust met een 6,4 inch 2K-display, een vingerafdrukscanner, Snapdragon 652 octa-core processor, 64GB opslag, 4GB RAM en een 16 megapixel camera. Aan de voorzijde is er nog 8 megapixel front-camera en de accucapaciteit bedraagt 4050 mAh. De adviesprijs van de Lenovo Phab2 Pro bedraagt 499 euro.

Op de smartphone-pagina vind je een compleet overzicht met de specificaties, prijzen en meer. Deze pagina bereik je via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel