LG G8 ThinQ vlaggenschip brengt vernieuwde mobiele ervaring

Naast LG’s eerste 5G smartphone heeft de fabrikant ook een tweede vlaggenschip aangekondigd, de LG G8 ThinQ. Volgens de fabrikant moeten gebruikers zich klaarmaken voor een vernieuwde mobiele ervaring. Dit is wat de LG G8 ThinQ te bieden heeft.

LG G8 ThinQ

Het begint al met de voorzijde van het toestel, de luidspreker is namelijk weggewerkt in het scherm, dat nu ook als luidspreker kan fungeren. Naast een vingerafdrukscanner laat LG nu zien dat het ook met je gehele hand kan, door middel van een ToF Z Camera en infraroodsensoren herkent de G8 ThinQ zijn eigenaar aan het uiterlijk van je handpalm.

De Z camera is ook in staat om betere selfies te maken, de camera herkent door het gebruik van infrarood ook beter de diepte voor het maken van een plaatje. Door Air Motion, ofwel gebaren in de lucht kan je de telefoon diverse acties laten uitvoeren zoals het beantwoorden van een telefoontje of het maken van een schermafdruk.

LG G8 ThinQ

De LG G8 is ook de eerste smartphone van LG die een FullVision OLED display bevat. Het scherm heeft een diameter van 6,1 inch. Ook aan geluid mag het niet ontbreken, de Boombox speaker kan nu stereogeluid produceren. Verder heeft LG een 32-bit DAC in het toestel verwerkt voor een kristalhelder geluid.

Onder de motorkap vinden we de Snapdragon 855 chipset, samen met een 3350 mAh batterij. Aan de achterkant vinden we nog een triple camera setup, met net als de V50 ThinQ 5G, een 16 MP wide angle lens, 12 MP telefoto-lens en standaard lens.

LG G8 ThinQ

LG G8s

Een tweede variant, de LG G8s ThinQ is er ook, deze heeft een iets groter scherm dan de LG G8 ThinQ, maar met Full-HD+ resolutie. Tevens zit er een verschil in de camera, de wide-angle lens telt geen 16 megapixel maar 13 megapixel. Verder zijn de specificaties nagenoeg gelijk. De LG G8s vind je hieronder.

LG G8s

De prijs en beschikbaarheid van de LG G8 ThinQ is nog niet bekend, zodra wij deze informatie hebben ontvangen zullen we dit bericht bijwerken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel