LG lanceert de perfecte smartphone voor 5G; dit is de LG V50 ThinQ 5G

LG heeft op het Mobile World Congress haar eerste 5G-smartphone gelanceerd. Volgens de fabrikant heeft de LG V50 ThinQ 5G alles te bieden wat je mag verwachten van een smartphone. Zodra het 5G-netwerk is gelanceerd is deze telefoon klaar voor de toekomst van mobiel internet.

LG V50 ThinQ 5G

LG’s nieuwe toestel is op mobiel internet wel 20 keer sneller op 5G dan smartphones met een 4G verbinding. De fabrikant heeft voor het toestel eveneens gekozen voor de Qualcomm Snapdragon 855 chipset die ook in andere recent aangekondigde smartphones is terug te vinden. In deze chip zit het X50 modem die verbindingen kan maken met 5G-netwerken.

De V50 ThinQ 5G heeft ook een upgrade ontvangen als het gaat om audio en beeldprestaties. Zo is er een 6,4 inch QHD+ OLED-display in het toestel gestopt met een 19,5 bij 9 beeldverhouding. Op het gebied van audio is het toestel uitgerust met DTS:X technologie. Het toestel biedt ook ondersteuning voor Apt-X voor uitstekende geluidskwaliteit via Bluetooth. Om de gehele dag plezier te hebben van de V50 ThinQ is er een 4000 mAh batterij ingebouwd. Het toestel weegt overigens maar 183 gram en is 8.3 millimeter dik.

Als camera opstelling zien we ook hier weer drie lenzen, een 16 megapixel super wide angle lens, 12 megapixel telefoto-lens en een standaard 12 megapixel lens. Op de voorkant zijn twee lenzen aanwezig met respectievelijk 8 en 5 megapixel.

LG V50 Thinq

Dual-screen accessoire

Om de 5G ervaring compleet te maken heeft LG een accessoire ontwikkeld voor de V50 ThinQ 5G die als cover werkt maar tegelijkertijd ook als tweede scherm fungeert. Het voegt een tweede 6,2 inch display toe aan het toestel. Als voorbeeld gebruikt de fabrikant het kijken van een film op het ene display en het zoeken naar info op IMDB op het andere. Het tweede scherm hoeft niet aan de lader, het krijgt zijn stroom van het toestel zelf.

De prijs en beschikbaarheid van het toestel en accessoire zijn nog niet bekend, zodra deze informatie beschikbaar is zullen we dit bericht bijwerken.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel