LG K7i gelanceerd: ideale smartphone om muggen mee te verjagen

LG heeft een nieuwe smartphone aangekondigd die muggen van je vandaan moet houden. De LG K7i is een toestel met een opvallende behuizing met een zogenoemde ‘Mosquito Away’ technologie.

LG K7i

LG heeft een nieuwe smartphone aangekondigd met de naam LG K7i. De telefoon heeft iets wat we nog niet eerder zagen bij toestellen. De LG K7i is aan de achterzijde voorzien van een speciale Mosquito Away technologie die muggen op afstand moet houden. De technologie maakt deel uit van een optionele achtercover, zodat je ook kunt wisselen met de normale cover.

LG K7i

De technologie zorgt voor een ultrasoon geluid dat voor mensen onhoorbaar is. Daarnaast is de smartphone voorzien van een 5,0 inch display met een resolutie van 854 x 480 pixels, een 1,1 GHz quad-core processor, 2GB RAM en 8 megapixel camera. Daarbij is er een vingerafdrukscanner en 2500 mAh accu. De telefoon draait op Marshmallow en zal omgerekend rond de 105 euro gaan kosten. Echter is het toestel alleen voor India bedoeld en hoeven we de K7i niet in ons land te verwachten.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel