‘LG V30 gaat 899 euro kosten; LG opent aanval op Note 8’

LG hield tot nu toe de lippen op elkaar als het ging over de prijs van de LG V30. Volgens Duitse bronnen is de adviesprijs van de nieuwe premium smartphone bekend voor de Europese markt. Wordt het een prijskaartje van 899 euro?

LG V30 voor 899 euro?

Voor de tweede helft van 2017 heeft LG de LG V30 als high-end smartphone. Deze komt beschikbaar naast het huidige vlaggenschip; de LG G6. We weten dat het toestel in het vierde kwartaal van 2017 uitgebracht zal worden in ons land. Een Duitse bron meldt een specifiekere richtdatum; begin november.

LG V30 kleuren

De telefoon moet de strijd aangaan met de Galaxy Note 8. Eerder deze week gingen al berichten rond dat het toestel erg interessant geprijsd moet zijn, maar meer informatie over de prijs was er niet. Dezelfde Duitse website heeft het nu over een prijs van 899 euro voor de LG V30. Dit bedrag komt overeen met onze verwachtingen voor de adviesprijs van het toestel.

Omdat het toestel de strijd aan moet gaan met de Samsung Galaxy Note 8, zal deze dus lager geprijsd zijn. De Galaxy Note 8 wordt door Samsung op de markt gebracht voor een flinke prijs van 999 euro. De LG V30 komt in Duitsland beschikbaar in twee kleuren; Cloud Silver en Moroccan Blue.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel