LG K8 met Android 6.0 Marshmallow laat zich zien

De LG K-serie bestaat uit meerdere toestellen en werd in januari gepresenteerd. Toch kregen we niet alle LG K-toestellen te zien; zo ook niet de LG K8. Deze gunstig geprijsde smartphone zal binnenkort in de winkels belanden en wat opvalt is dat het toestel draait op Android 6.0 Marshmallow, de nieuwste versie van het besturingssysteem Android.

LG K8

Dinsdag ontdekte DroidApp al dat de LG K10 in Nederland verkrijgbaar was en volgende week zullen we ook de LG K4 gaan zien in Nederland. De LG K7 zal ook binnenkort zijn opwachting maken, maar de Koreaanse fabrikant heeft meer voor ons in petto. Op de Hongaarse website van LG heeft de fabrikant de LG K8 geplaatst, waar we nog niet eerder kennis mee hebben gemaakt. Wel verscheen het toestel al op een teaser, maar meer dan dat wisten we niet.

LG K8

De LG K8 zal uitgerust zijn met een MediaTek 64-bit quad-core processor met een rekenkracht van 1.3 GHz. Daarnaast is de LG K8 dus uitgerust met Android 6.0 Marshmallow met daar over de LG UX interface. Het beeldscherm heeft een grootte van 5,0 inch met HD-resolutie. Boven het scherm is de 5 megapixel front-camera geplaatst en aan de achterkant vallen de toetsen direct op. Ook is er de 8 megapixel camera te vinden met autofocus en LED-flitser. Het 8GB interne geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart en er ligt onder de behuizing een 2045 mAh accu.

Wil je alles weten over de LG K8? Bekijk dan de uitgebreide specificaties via onderstaande button op de LG K8 smartphone-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel