LG Q7 ontvangt beveiligingsupdate juli 2019

In Nederland is LG bezig met het uitrollen van een update voor de LG Q7. De smartphone die vorig jaar verscheen, is er een nieuwe security-patch beschikbaar.

LG Q7: beveiligingsupdate juli

LG heeft nog altijd de twijfelachtige eer dat het het updatebeleid niet heel serieus lijkt te nemen. Toch lijkt daar heel langzaam verandering in te komen en krijgen we steeds vaker berichten binnen over updates voor verschillende toestellen. De vorig jaar verschenen LG Q7 wordt nu ook bijgewerkt met een update. Dit laat DroidApp-lezer Johan ons weten.

LG Q7 beveiligingsupdate juli 2019

Voor de LG Q7 is beveiligingsupdate juli 2019 beschikbaar. Deze patch werd begin vorige maand uitgerold en bevat enkele tientallen patches tegen kwetsbaarheden in Android. Zover bekend heeft LG de Q7 verder geen andere veranderingen gegeven. Op moment van schrijven draait de smartphone op Android 8.1 Oreo. Wel verscheen eind juli het nieuws dat LG van plan is om de LG Q7 te updaten naar Android 9 Pie.

De huidige update voor de LG Q7 wordt vanaf nu verspreid. Als deze beschikbaar is voor jouw toestel, krijg je hiervan een melding op je toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel