LG laat ‘Time-of-Flight’ front-camera zien voor LG G8

De LG G8 zal voorzien worden van een nieuw soort front-camera. De LG G8 ThinQ zal voorzien worden van een zogenoemde Time-of-Flight camera aan de voorzijde, waarmee je nieuwe technieken kunt gebruiken.

LG G8 met ToF-camera

In een persbericht heeft LG alvast meer informatie gegeven over wat we een beetje van de LG G8 kunnen verwachten. Het toestel krijgt aan de voorzijde een Time-of-Flight camera. Dit is een speciaal type sensor waarbij gebruik gemaakt wordt van diepte-herkenning, zodat er 3D-opnamen gemaakt kunnen worden. Deze kan ook gebruikt worden voor de gezichtsherkenning die hierdoor nauwkeuriger moet zijn.

LG G8 ToF camera

De ToF-camera heeft geen last van bijvoorbeeld licht van externe bronnen. Daarnaast kan de camera gebruikt worden voor het implementeren van virtual reality (VR) en augmented reality (AR). Dit zagen we bijvoorbeeld bij de Honor View 20, waarbij we in de review lieten zien dat je kunt skiën of darten met deze camera.

De LG G8 ThinQ wordt naar verwachting tijdens het Mobile World Congress aangekondigd. De persconferentie zal plaatsvinden op 24 februari 2019.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel