Foto’s: dit is de nieuwe LG G8 ThinQ: wat vind jij ervan?

LG zal tijdens het Mobile World Congress haar nieuwste high-end smartphone presenteren. Het is de LG G8, welke voluit LG G8 ThinQ zal heten. Officiële foto’s van het toestel zijn nu naar buiten gebracht.

De LG G8 in beeld

Op 24 februari komt LG met een persconferentie, voorafgaand aan het Mobile World Congress. We zullen hier een 5G-smartphone gaan zien en vermoedelijk ook de LG G8 ThinQ. Het kan ook zijn dat LG hier een apart event voor plant. Eerder gingen er al conceptrenders rond van de LG G8; deze werden direct door een belangrijke medewerker van LG bestempeld als ‘niet echt’. Dit lijkt echter ‘wel juist’ te zijn, want deze komen goed overeen.

De LG G8 ThinQ kent afgeronde hoeken en krijgt ook een notch mee. Aan de achterzijde bevindt zich de vingerafdrukscanner en de dual-camera. Aan de zijkanten bevinden zich de volumetoetsen, de power-button en een simkaartslot. Wat ook opvalt is een extra toets, vermoedelijk om de Google Assistent mee te starten.

LG G8 ThinQ

Specificaties over de smartphone zijn nog niet bekend, maar deze zullen ongetwijfeld in de komende tijd boven komen drijven. Gesproken wordt over de afmetingen 152 x 72 x 8,4 millimeter en een 6,1 inch display. In een eerdere teaser deelde LG de indruk dat het toestel ook zonder aan te raken gebruikt kan worden. In een eerder bericht werd gesproken over een Sound On Display, of dat ook al het geval is bij de LG G8, is onbekend.

Het is de verwachting dat de LG G8 ThinQ tijdens de aankondiging op 24 februari gepresenteerd wordt. We zullen je uiteraard op de hoogte houden van al het nieuws uit Barcelona.

Wat vind jij van de LG G8? We zijn benieuwd! Laat je reactie achter onder dit bericht.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel