LG V20: nieuwe foto’s tonen design van V10-opvolger

LG is druk bezig met de ontwikkeling van een nieuwe smartphone. De opvolger van de LG V10 zal de naam LG V20 meekrijgen. Eerder werd al bekend dat het toestel zal gaan draaien op Android 7.0 Nougat en vandaag krijgen we het toestel beter te zien.

LG V20

De opvolger van de LG V10 zal de LG V20 worden. Vandaag is een render uitgebracht waarin we de vormgeving en het design van de smartphone krijgen te zien. De afbeelding is gemaakt door Evan Blass, ofwel Evleaks, die het met lekken rond smartphones vaker bij het juiste eind heeft.

LG V20

Ook de LG V20 zal voorzien zijn van een tweede beeldscherm, boven het hoofd-display. Hier is ruimte voor bijvoorbeeld notificaties, de tijd, datum en snelkoppelingen. Daarnaast valt op dat het toestel draait op Android 7.0 Nougat, iets wat niet verrassend is. Een andere foto toont mogelijk ook de LG V20 in levende lijve.

LG V20

Google maakte bij de lancering van Android 7.0 Nougat deze week al bekend dat het toestel (één van) de eerste is die vanuit de fabriek met deze Android-versie uitgerust wordt. We zien geen icoontje voor de app-drawer, maar mogelijk kunnen gebruikers dit alsnog activeren via de instellingen. Begin september zal de LG V20 gepresenteerd worden. Dan komen we meer te weten over de nieuwe LG V20. Eind september moet het toestel al in de winkels liggen.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel