LG V30 begin december in Nederland te koop: 899 euro

De LG V30 werd tijdens de IFA aangekondigd dit jaar en viel op door het 6,0 inch vrijwel randloze OLED display. De nieuwe high-end smartphone van de Koreaanse fabrikant zal vanaf begin december verkrijgbaar zijn, zo meldt LG. Gaat de V30 de strijd winnen van de Galaxy Note 8?

LG V30 in december naar Nederland

LG zal volgende maand haar nieuwe smartphone uitbrengen in Nederland. Het gaat om de nieuwe LG V30 die beschikt over een 6,0 inch OLED display met 18:9 beeldverhouding en dunne, licht gebogen schermranden. De telefoon is hiermee het tweede toestel uit de V-serie dat uitgebracht wordt in Nederland. De LG V10 kwam wel naar Nederland, maar de V20 verscheen niet in ons land.

LG V30 Zilver

Dual-camera

Qua specificaties zit het met de LG V30 wel goed. Er is een dual-camera aanwezig waarmee je beeld in groothoek kunt vastleggen. Er zijn tal van handige features aan boord zoals het handmatig instellen van de camera en ook de videocamera kan handmatig ingesteld worden. Verder is er slim inzoomen, een opvallende lichtgevoeligheid van f/1.6 en nog veel meer.

De LG V30 heeft een Qualcomm Snapdragon 835 processor aan boord, aangevuld met 4GB RAM, 64GB (uitbreidbare) opslagruimte en een 3300 mAh accu. Er is ondersteuning voor Quad-DAC, een USB Type-C aansluiting en ook een 3,5 millimeter aansluiting is aanwezig.

LG V30 Moroccan Blue

Een exacte datum wordt niet genoemd door LG, maar de fabrikant spreekt over begin december. Dit is iets later dan oorspronkelijk werd gedeeld door LG. In Nederland zal het toestel verschijnen in de kleuren Cloud Silver en Moroccan Blue voor een prijs van 899 euro. De V30 moet vooral de strijd aangaan met de Samsung Galaxy Note 8.

Alle details en actuele prijzen hebben we voor je verzameld op de LG V30 smartphone-pagina. Deze kun je bereiken via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel