LG V30 in eerste helft van november in Nederland voor 899 euro

De LG V30 komt langzaam maar zeker naar Nederland. DroidApp heeft nu meer informatie over wanneer we het nieuwe toestel van LG in ons land kunnen verwachten. De LG V30 moet onder andere de strijd aangaan met de Samsung Galaxy Note 8 en vermoedelijk ook de Huawei Mate 10 Pro.

LG V30 in november naar Nederland

LG liet ons eerder weten dat de LG V30 in het vierde kwartaal naar Nederland gebracht zou worden. We kunnen je nu mededelen dat de smartphone in de eerste helft van november in de winkels zal liggen. Eerder dook ook de aanwijzing op voor de prijs van de telefoon, 899 euro, en deze prijs lijkt het inderdaad te worden. Hiermee is het toestel 100 euro duurder dan de LG G6 bij lancering en 100 euro goedkoper dan de Samsung Galaxy Note 8 toen het werd uitgebracht.

LG v30

De LG V30 werd tijdens de IFA eind augustus gepresenteerd aan het publiek. Het toestel komt beschikbaar naast de LG G6 en is dus niet de vervanger daarvoor. De smartphone is voorzien van een 6,0 inch OLED display met een 18:9 beeldverhouding met zeer dunne schermranden. Daarbij is er een dual-camera van 16MP+13MP en een Qualcomm Snapdragon 835 processor. Die camera is voorzien van talloze handige tools waaronder een lichtgevoeligheid van f/1.6, optische beeldstabilisatie en de handmatige modus. De accucapaciteit van de V30 bedraagt 3300 mAh en er is Quad-DAC ondersteuning voor de beste muziekkwaliteit.

LG V30 Zilver

Een exacte datum kon LG Nederland ons nog niet geven, maar dit moet dus liggen in de eerste twee weken van november. Je kunt het toestel direct al pre-orderen bij Belsimpel via deze link en bij Mobiel. Voor een overzicht van specificaties, raadpleeg de LG V30 pagina via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel