LG V30+ duikt op: V30 krijgt wereldwijd quad-DAC ondersteuning

Een opgedoken logo van de LG V30+ is door Evan Blass de wereld ingestuurd. Hiermee wordt duidelijk dat we op 31 augustus mogelijk meerdere toestellen gaan zien van LG. Daarbij wordt nog wat meer interessante informatie bekend.

LG V30+

Er is een beeldmerk opgedoken van de LG V30+, naast het eerder opgedoken logo van de LG V30. Mogelijk is de V30+ een uitgebreidere of grotere versie van de V30, maar helaas zijn details over de plus niet bekend.  Van de nog aan te kondigen V30 is duidelijk dat het toestel uitgebracht zal worden met een 6,0 inch display met 18:9 beeldverhouding.  Het kan zijn dat LG de V30+ voorziet van meer opslagruimte, RAM-geheugen of heel misschien een groter scherm.

LG V30+ logo

Evan Blass, die doorgaans erg goed op de hoogte is van de ontwikkelingen, meldt daarnaast nog iets positiefs. Quad-DAC was al in de Aziatische versie te vinden van de LG G6. Bij de V30 zal echter hierin geen onderscheid gemaakt worden tussen de continenten. Of daarmee de V30 ook over draadloos opladen zal beschikken is echter niet bekend. Quad-DAC zorgt voor een sterk verbeterde geluidskwaliteit, met een minimale kans op ruis en vervorming bij het luisteren via een hoofdtelefoon.

LG V30

De LG V30 wordt op 31 augustus aangekondigd in Berlijn, voorafgaand aan de IFA. Uiteraard zal DroidApp hier verslag van doen en je op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel