LG V35 en LG G6 ThinQ laten zich zien: wat kunnen we verwachten?

LG lijkt serieus werk te maken van de toevoeging ‘ThinQ’. De naam geeft bij toestellen aan dat we te maken hebben met een extra slim toestel. Daarnaast zijn de eerste berichten over de LG V35, de opvolger van de V30, opgedoken. Wat hebben de toestellen te bieden?

LG V35 en G6 ThinQ

Als eerst beginnen we met de LG V35. Dit toestel moet de opvolger worden van de LG V30. Uiteraard zal ook dit toestel de naam LG V35 ThinQ meekrijgen. Je kunt bij de high-end smartphones van LG niet meer om deze naam heen; zo zagen we begin deze maand de aankondiging van de LG G7 ThinQ. Hieronder is een concept-foto (dus niet het definitieve toestel) van de LG V35 te zien.

LG V35 thinq concept

De LG V35 wordt mogelijk nog binnen twee maanden verwacht. Al heeft LG hier zelf nog niks over losgelaten. Nu zijn er ook mogelijke details bekend geworden van het toestel. De smartphone zou voorzien worden van een 6,0 inch Quad-HD+ display (zonder notch), een Snapdragon 845 processor met 6GB RAM en 128GB opslagruimte. Daarbij zal aan de achterkant een dual-camera van elk 16 megapixel geplaatst zijn, terwijl LG aan de voorkant vasthoudt aan een 8 megapixel front-camera. De accucapaciteit zou volgens de nog niet bevestigde informatie 3000 mAh aan capaciteit bieden. Uiteraard wordt de smartphone geleverd met Android 8.1 Oreo.

LG G6 ThinQ

Dan de LG G6 ThinQ. Op de website van LG Canada is de LG G6 vervangen door een toestel met een andere naam; de LG G6 ThinQ. Dit trucje deed LG eerder bij de LG V30, waarbij de naam ThinQ toegevoegd werd. De smartphonefabrikant lijkt geen nieuwe versie van de G6 uitgebracht te hebben, maar simpelweg de naam toegevoegd. Met de komende update zullen bijvoorbeeld slimme Ai functies aan de camera toegevoegd worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel