LG V35 ThinQ komt volgende maand; ook berichten over X-serie

LG zal volgende maand de nieuwe LG V35 ThinQ aankondigen. De smartphone is daarbij ook te zien op een live-foto. Deze herfst wordt daarbij nóg een V-serie smartphone van de Koreaanse fabrikant verwacht. Daarbij komen we meer te weten over de X-serie.

LG V35 komt in juni; ook X-serie

Al enige tijd gaan er berichten rond over de komst van de LG V35 ThinQ. Nu meldt het Koreaanse ETnews dat LG dit toestel in juni zal aankondigen. De naam is eerder al opgedoken, omdat de Amerikaanse provider AT&T heeft laten weten, de G7 ThinQ niet in het assortiment op te nemen, maar wel de V35. We verwachten dat de V35 ook niet in ons land uitgebracht zal worden. In de herfst van dit jaar wordt de LG V40 ThinQ verwacht; dat wordt de echte opvolger van de V30; de V35 kan gezien worden als een soort tussenmodel.

LG V35 ThinQ live

Bovenstaande foto is van de LG V35 verschenen. De smartphone wordt naar alle waarschijnlijkheid niet van een notch voorzien. Wel krijgt de telefoon een Snapdragon 845 processor en een 6,0 inch OLED-display. De processor wordt bijgestaan met 6GB aan RAM-geheugen en een opslagruimte van 64GB. Er wordt gebruik gemaakt van een 16MP dual-camera, 3300 mAh accu en een uitgebreid aanbod aan audio-mogelijkheden. Hierdoor is het toestel voor een groot deel gelijk aan de bij ons wel uitgebrachte LG G7 ThinQ.

X-serie

Een ander bericht gaat over de LG X2 en X5. Beide toestellen worden in het goedkopere segment geplaatst. De X2 krijgt een 5 inch HD-display, Snapdragon 425, 2GB RAM, 32GB opslag en 13 megapixel camera. Ook is er een 5MP front-camera en 2410 mAh accu. Bij de LG X5 is er een MediaTek MT6750 octa-core processor, 2GB RAM, 32GB ooslag, 13MP camera en 4500 mAh accu. Deze laatste zou ook ondersteuning bieden voor snel opladen. Ook is er gezichtsherkenning en een vingerafdrukscanner. Of de toestellen ook in Europa uitgebracht worden, is afwachten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel