LG Watch Sport volledig uitgelekt: hoge resolutie foto opgedoken

Vandaag zal de aankondiging plaatsvinden van de nieuwe smartwatches van LG. Het gaat om de LG Watch Style en LG Watch Sport. Eerder zagen we al aanwijzingen over de ‘Watch Style’ en nu is een hoge resolutie foto opgedoken van de Watch Sport.

LG Watch Sport

De LG Watch Sport is één van de twee nieuwe horloges die LG uit zal brengen. De aankondiging staat voor vandaag, 8 februari, gepland en één dezer dagen verwachten we ook Android Wear 2.0. Gisteren nog schreven we over de LG Watch Style, waarbij het verkooppakket was opgedoken. Net voor de aankondiging is het dus de beurt aan de Watch Sport.

LG Watch Sport

De hoge resolutie foto is naar buiten gebracht door de bekende leaker Evleaks. Naar verwachting krijgt deze smartwatch een 1,38 inch (480×480 px) scherm, ondersteuning voor zowel WiFi als mobiele netwerken en een hartslagmeter. Verder wordt GPS en NFC toegevoegd aan de specificaties en komt er 4GB opslagruimte en 768MB RAM-geheugen. Volgens de eerder verschenen informatie krijgt de LG Watch Sport ook een 430 mAh accu en is de smartwatch IP68 gecertificeerd.

Hieronder vind je een foto van de LG Watch Style, die ook vandaag aangekondigd zal worden.

LG Watch Style

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel