LG X Power2 aangekondigd: smartphone met flinke accu

LG heeft alvast een toestel aangekondigd nog voordat het MWC van start is gegaan. De LG X Power2 is een budget smartphone met een flinke accu waarmee je in ieder geval een dag vooruit kunt.

LG X Power2

De LG X Power2 is volgens LG een smartphone met een uitstekend uithoudingsvermogen. Dat dankt de smartphone aan haar 4500 mAh batterij; door de weergave-resolutie van de smartphone te beperken tot 1280 x 720 pixels wordt eveneens de accu bespaard. LG claimt in haar persbericht dat met de X Power2 15 uur achter elkaar video kan afspelen en 18 uur gebruikt kan worden voor internetactiviteiten.

LG X Power2

Wat we verder in het toestel vinden is een 5,5 inch display en een 13 megapixel camera. De camera aan de voorzijde beschikt over 5 megapixel. Verder vinden we in de LG X Power2 een octa-core processor en 2GB werkgeheugen. In totaal is er 16GB opslagruimte beschikbaar wat uitgebreid kan worden tot 2TB middels een MicroSD-kaart. De Android versie op de X Power2 is Android 7.0 Nougat.

LG zal de smartphone eerst uitbrengen in Latijns Amerika en in een later stadium ook in Europa. Wat de prijs van het toestel zal gaan worden is nog niet duidelijk.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel