Line Messenger brengt update uit voor Android-app

Line Messenger, een alternatief voor WhatsApp, heeft Line Messenger 4.3.0 uitgebracht voor het Android besturingssysteem. De update voor de chat-app brengt een aantal verbeteringen met zich mee, en diverse nieuwe mogelijkheden.

Android-gebruikers van de berichtendienst Line kunnen de nieuwe versie van Line Messenger downloaden uit de Play Store. In Line is het gebruik van stickers populair, en daar hebben de ontwikkelaars van Line Messenger extra aandacht aan besteed. In Line Messenger 4.3.0 kunnen stickers vergroot worden voordat ze verzonden worden naar de ander. Stickers die je ontvangt van je vrienden, maar zelf nog niet hebt, kunnen vanuit een gesprek opgeslagen worden, zodat je ze later zelf ook kan versturen naar je vrienden.

stickers line messenger android

Na de update kunnen 200 mensen deelnemen aan een groepchat, dit was eerder maximaal 100 gebruikers. Het toevoegen van vrienden aan Line Messenger is uitgebreid. De applicatie scant nu het adresboek op Line-gebruikers, waardoor suggesties worden voorgesteld. Daarnaast kan Line Messenger je ook suggesties geven van contacten die wel in een groepsgesprek bevinden, maar nog niet in je contacten is opgeslagen. In Line Messenger 4.3.0 is het nu ook mogelijk om meldingen van andere Line-apps (zoals uitnodigingen voor games en dergelijke) uit te schakelen.

stickers line messenger android

Line Messenger is in Nederland nog niet heel groot, maar vind in het buitenland gretig aftrek. Begin april maakte Line bekend, dat het 400 miljoen gebruikers telt. Het grootste deel van de gebruikers komt uit Japan (50 miljoen), Thailand (24 miljoen) en Indonesië (20 miljoen). In Europa wordt Line Messenger het meest gebruikt in Spanje, daar maken 16 miljoen mensen gebruik van de chatdienst. Line Messenger is beschikbaar voor vrijwel elk mobiel besturingssysteem en voor Windows en Mac OS X.

De nieuwste versie van Line Messenger, versie 4.3.0 kan gratis gedownload worden uit de Google Play Store.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel