LineageOS 15.1 komt naar vier nieuwe toestellen waaronder Honor 4X

LineageOS 15.1 een alternatieve versie van Android is nu beschikbaar voor vier nieuwe toestellen. Voor een aantal toestellen is de ondersteuning komen te vervallen doordat ontwikkelaars zijn gestopt met de ontwikkeling.

LineageOS 15.1 naar Honor 4X

LineageOS 15.1 is de door een actieve community van ontwikkelaars onderhouden versie van Android 8.1 Oreo. Een grote groep ontwikkelaars zorgt ervoor dat toestellen die niet langer door fabrikanten worden geüpdatet toch van de meest recente Android versie kunnen genieten. Voor de Asus ZenFone 2 Laser 1080p en 720p is de ontwikkeling gestopt, net als de ontwikkeling van LineageOS 14.1 voor de LG K10.

Honor 4X

Voor de Honor 4X en de Chinese versie van de Honor 4X is een ontwikkelaar gevonden die deze telefoon weer up-to-date gaat brengen. Ook de Fairphone 2 en de ZTE Trek 2 HD kan LineageOS 15.1 verwachten. Toch is het installeren van LineageOS niet voor iedereen geschikt, per toestel kan de manier van installeren variëren en is niet zonder risico. Ligt een van deze toestellen stof te vangen op een plank dan kan je met een klein middagje je toestel nieuw leven in blazen.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel