Link Bubble: premium-functies voortaan gratis beschikbaar

Link Bubble is een handige applicatie waarmee je razendsnel websites kunt bezoeken. Tijdens het laden van een website kan je tussendoor gewoon nog andere dingen doen, zoals een spelletje spelen of gewoon je tijdlijn van Facebook of Twitter lezen. Tot vandaag waren er premium-functies, maar die zijn voortaan gratis beschikbaar.

Link Bubble

De handige app Link Bubble werd onlangs overgenomen door een nieuwe eigenaar, nadat de maker Chris Lacy afstand nam van de app. De nieuwe eigenaar van de applicatie Link Bubble heeft een fijne wijziging doorgevoerd in het beleid. Vanaf nu kunnen de premium-functies gratis gebruikt worden. Een in-app aankoop is hiervoor dus niet meer nodig. Gebruikers die vanaf 4 augustus 2015 de premium-functies hebben aangeschaft, krijgen die kosten terug van de ontwikkelaar.

Onder de premium-functies vallen een aantal handige pluspunten voor de app. Het maximaal openstaande ‘bubbels’ met websites is nu opgeheven en dus kan je zoveel bubbels met websites inladen als je zelf wilt. Daarnaast heb je toegang tot thema’s waarbij de kleur aangepast wordt aan de website-kleur.

Link Bubble

Daarnaast is er de artikel-modus waarbij het lezen van artikelen rustiger is. Tot slot kan je artikelen ook lezen op je smartwatch met Android Wear.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel