Link Bubble update voegt Material Design toe aan browser

De handige tool Link Bubble is een applicatie waarmee je op een snelle manier websites kunt bezoeken. De update die nu is uitgebracht voor Link Bubble brengt een vernieuwde weergave naar de praktische app. Echter heeft de ontwikkelaar van de applicatie nog een belangrijke mededeling.

Link Bubble

Met Link Bubble kan je op een snelle manier websites bezoeken. Link Bubble is niet zomaar een browser, maar opent webpagina’s op de achtergrond zodat je ondertussen nog wat anders kan doen. Eerder schreven we al over een vergelijkbare app, Flynx.

Link Bubble

De ontwikkelaar van de app heeft met de grote update ook bekend gemaakt dat de app is verkocht aan een Amerikaanse start-up. Tijdgebrek zou de reden hiervan zijn. De ontwikkelaar, Chris Lacy, vindt dat de applicatie meer tijd verdient waarin geïnvesteerd kan worden. Lacy is ook bekend van de populaire app Action Launcher.

Vanaf nu is Link Bubble in Material Design vormgegeven. Dit zien we terug aan de verschillende elementen in de app, en ook is er ondersteuning voor drop-down menu’s in HTML-weergave. In de betaalde versie van Link Bubble is er ondersteuning voor gekleurde toolbars, zoals we die kennen uit Google Chrome en is er Android Wear ondersteuning. Ook zijn er nog een aantal andere kleinigheden toegevoegd en is de applicatie vertaald naar nog eens zes talen.

Lees ook

Reageer op dit artikel