Link Bubble verbeterd browsen

Link Bubble is niet zomaar een Android-browser; het opent een website op de achtergrond, zodat je de desbetreffende content op de website nog kunt blijven lezen. Sommige gebruikers vinden het vervelend, je klikt op een link in een app en wordt vervolgens uit deze app gehaald en doorgestuurd naar je browser. Terwijl je in die tijd nog een hoop extra content zou kunnen lezen in de app waar je bezig was.In feite is Link Bubble een mobiele browser maar dan op een iets andere manier. Wat Link Bubble namelijk voor je doet is op het moment dat jij een link aan klikt in bijvoorbeeld je Twitter applicatie; Link Bubble deze link verwerkt en op de achtergrond opent. Zodat je in de tussentijd de rest van je twitterfeed kunt lezen.

De Pro versie biedt ook de mogelijkheid om meerdere links te gelijk te openen. Verder worden er ook statistieken gegenereerd over hoeveel tijd je hebt bespaard door Link Bubble te gebruiken.

De gratis versie vind je natuurlijk in de Play Store, mocht je meerdere links te gelijk willen openen dan kun je de Pro versie (€3.59 euro) via deze link vinden!

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel