Live foto’s opgedoken van nieuwe Google Pixel 2

We schreven van de week over de uitgelekte foto’s van de nieuwe Google Pixel 2. De bekende leaker Evan Blass had toen de foto’s gedeeld. Nu zijn er live foto’s verschenen waarop we de Pixel 2 zien.

Live foto’s Google Pixel 2

Bij het bekijken van de foto’s valt op dat de smartphone onder de stickers zit. We kunnen hierdoor aannemen dat het toestel op de foto’s een vroege versie is van het toestel. Aan de achterkant is het glazen paneel zichtbaar, dat qua oppervlakte kleiner is dan bij de huidige Pixel-toestellen. Daarbij bevindt zich aan de achterzijde ook een enkele camera met dual-LED flitser en de vingerafdrukscanner.

Pixel 2 Live front

De tipgever bevestigt nogmaals dat het toestel niet zal verschijnen met een 3,5 millimeter aansluiting voor de headset. Wel zullen aan de voorzijde twee stereo-speakers te vinden zijn. Volgens de informatie ligt de Pixel 2 beter in de hand dan de huidige. Hij oogt eleganter en slanker.

Pixel 2 Live achter

Naast de Pixel 2 zal ook de Pixel 2 XL uitgebracht worden. LG en HTC zijn dit jaar verantwoordelijk voor de productie van de twee devices. Van het weekend deelde Evan Blass al informatie over de Pixel 2 (XL).

Lees ook

Reageer op dit artikel