Evan Blass lekt de nieuwe Pixel (2017); zonder 3,5 millimeter aansluiting

Evan Blass staat in de telecomwereld bekend als een betrouwbare bron die vaak als eerste nieuws heeft over nieuwe toestellen. Zo ook nu, want hij heeft de beelden van de nieuwe Pixel (2017) in handen. De Pixel-serie zal dit jaar door LG en HTC vervaardigd worden.

Pixel (2017) door Evleaks

Evan Blass heeft foto’s gedeeld van de nieuwe Pixel (2017). In dit geval betreft het de Pixel die doorgaat onder de codenaam Walleye, de kleinste variant. De eerdere berichten worden hiermee grotendeels bevestigd.

We zien een toestel met een metalen achterkant waarvan een deel glas is. Daaronder bevindt zich de vingerafdrukscanner en in het glas zit een (enkele) camera met LED-flitser. Opvallend is dat er geen 3,5 millimeter aansluiting te vinden zal zijn op het toestel. Juist Google stak hiermee bij de eerste generatie Pixel de draak naar Apple.

Pixel 2017

De Pixel voor 2017 zal uitgebracht worden als twee varianten; een kleinere en een grotere. De kleinere gaat nu rond onder de codenaam Walleye en zal vervaardigd worden door HTC. De grotere heeft de codenaam Taimen en komt uit de fabriek van LG. HTC mocht de huidige serie Pixel-telefoons fabriceren.

Het kleinere model zal iets dikkere randen hebben dan het grotere model, verder zijn de visuele eigenschappen hetzelfde. Naar alle waarschijnlijkheid krijgen de toestellen een Snapdragon 835 processor, 4GB RAM en krijgt het grotere toestel een 6,0 inch display met een resolutie van 1440p. Zodra er meer bekend is over de nieuwe Pixel-toestellen, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Lees ook

Reageer op dit artikel