LG: volg hier de live stream persconferentie; LG G5 en meer?

Om 14:00 uur Nederlandse tijd staat de persconferentie van LG gepland, tijdens dit evenement op het Mobile World Congress gaat LG haar nieuwste paradepaardje, de LG G5 aankondigen. LG streamt dit evenement live zodat je thuis direct op de hoogte bent van alle informatie.

LG G5 live onthuld

Met de teaser “Come meet new friends on the playground” nodigt LG iedereen uit om te komen kijken naar de LG G5. Dit high-end toestel zou volgens berichten een magic slot bevatten waarmee de telefoon uitgebreid kan worden. Net als de LG G4 kan ook de batterij makkelijk verwisseld worden in de G5.

Verder wist Evan Blass ons gisteren te voorzien van foto’s van het nieuwe toestel. Op deze foto’s lijkt het als of LG een nieuwe weg is ingeslagen op het gebied van design. Qua specificaties van de LG G5 is nog veel onduidelijk maar vermoedelijk zullen we in ieder geval een Snapdragon 820 processor gaan terug vinden in het toestel.

Livestream

Natuurlijk heeft LG niet voor iedereen plaats in Barcelona om de onthulling live mee te maken. Om die reden is er een live stream beschikbaar zodat LG-fans thuis alles live kunnen volgen. De LG G5 livestream begint om 14:00 uur vanmiddag en zodra deze begint kun je de stream hieronder kijken!

Lees ook

Reageer op dit artikel