LG G5 Magic Slot: batterij-module opgedoken

Zondagmiddag zal de LG G5 aangekondigd worden. Het toestel zal voorzien zijn van een ‘Magic Slot’ waarbij je zelf modules voor extra functionaliteit kunt toevoegen aan je telefoon. Nu is de batterij-module uitgelekt waardoor we een goed beeld krijgen van hoe de Magic Slot-functionaliteit moet gaan werken.

LG G5 Magic Slot

De LG G5 zal komende zondag aangekondigd gaan worden in Barcelona, op dezelfde dag dat Samsung de Galaxy S7 zal gaan presenteren. Van beide toestellen hebben we de afgelopen dagen en weken veel gezien en gehoord. Vandaag is er meer duidelijk geworden over wat we kunnen verwachten van het LG G5 Magic Slot. Het onderste gedeelte van de smartphone zou afneembaar zijn om zo modules te plaatsen voor extra functionaliteit.

LG G5 Magic Slot accu

De batterij-module die nu is opgedoken laat zien dat je gemakkelijk de batterij lijkt te kunnen verwisselen. Wel is duidelijk dat naast een accu ook een aanvullende camera-module kan worden geplaatst. Hiermee kan je meer handmatig instellen voor je foto’s en heb je ook een betere grip. Hoe het Magic Slot precies werkt, zullen we helaas pas zondag gaan zien.

Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel